2 eylül 2018

İstediğiniz Ahşap Parke mi, Doğal Görünüm mü?

 
Yaşam alanlarınızda hayal ettiğiniz doğal görünümü yakalamak için ahşap parkeye ihtiyacınız yok. Doğa kadar gerçek, doğal ahşap görüntüsünü mükemmel yakalayan seramiklerden faydalanabilirsiniz.
 
Doğanın hayranlık uyandıran zenginliği ve  ahşabın etkisini, seramik kalitesiyle bütünleştiren ürünler, ağaçlara zarar verilmeyen bir çözüm olduğu için doğayla dost bir seçimdir. 
 
Vintage tarzını ve doğallığını mekanlarına taşımak isteyenlere hitap eden Decovita HDR Wood yüzey seçeneği ile ağaç gövdesindeki büyüleyici dokularını keşfedin.
 
Farklı ebat ve renk seçenekleri ile her ortamda kullanabileceğiniz ürünler, içinde barındırdığı renk ve dokularla çevrenize derinlik katacak. Decovita Ahşap Koleksiyonu, ağaçtan ayırt edilemeyen hissiyle mekânlarınıza göz alıcı bir hava katacak. 

Diğer Yazılar

Decovita İç ve Dış Mekan Koleksiyonunu Cevisama’da Bütün Dünya’ya Tanıtacak

24 ocak 2020

Decovita İç ve Dış Mekan Koleksiyonunu Cevisama’da Bütün Dünya’ya Tanıtacak

Seramik sektörünün lider etkinliklerinden olan Cevisama, 3-7 Şubat 2020 tarihleri arasında İspanya’nın Valensiya

tamamı...
Dekor Ürünleriyle Estetik Dokunuşlar

7 eylül 2018

Dekor Ürünleriyle Estetik Dokunuşlar

Sınırsız renk ve desen çeşitliliğiyle mutfaktan banyoya, yatak odasından teras ve bahçeye her mekana uygun alternatifler sunan seramik dekor ürünleri

tamamı...
Restoranlarda %100 Ahşap Görünümü

28 ağustos 2018

Restoranlarda %100 Ahşap Görünümü

Ahşabın sıcaklığını ve zarafetini yansıtan parke görünümlü seramikler, restoranlarda da sıklıkla tercih edilmeye başladı. Seramik döşemeler, teknik özellikleri, uzun ömürlü

tamamı...